L’oli d’autor Gregal obté medalla d’or al NYIOOC World Olive Oil Competition i el defineix com un oli amb una personalitat única que destaca pel seu vigor i elegància, seguit de medalla de plata per Maestro de Almazara, blending d’autor de Molí Coloma.

 

Subirats, 13 de maig de 2024

Molí Coloma ha obtingut un reconeixement significatiu en el NYIOOC World Olive Oil Competition 2024, el concurs més gran i prestigiós del sector. El certamen, que va revelar els seus guardonats el passat divendres 10 de maig, és considerat la guia autoritzada dels millors olis d’oliva del món i dels seus dedicats productors.

En aquesta edició, els olis d’autor de Molí Coloma, Gregal i Maestro de Almazara, han rebut distincions de gran prestigi. El Maestro de Almazara ha estat guardonat amb una medalla de plata, mentre que Gregal ha obtingut una medalla d’or, consolidant la reputació de Molí Coloma com a referent en la producció d’olis d’oliva de primera categoria.

Maestro de Almazara, l’oli d’oliva verge extra presentat per Molí Coloma en aquesta edició, és una exquisida combinació d’Arbequina, Arbossana i Lecciana. Reconegut pels experts del NYIOOC com un oli amb notes madures que evocaven el tomàquet, la poma madura i la gespa, aquest oli ha captivat els paladars del jurat, guanyant la medalla de plata.

D’altra banda, Gregal, elaborat 100% amb la varietat Lecciana, ha rebut el reconeixement d’una medalla d’or. Descrit com un oli amb una personalitat única que destaca pel seu vigor i elegància, Gregal ofereix una experiència gustativa excepcional amb notes d’ametlla verda, anís, pebre i tomàquet.

Albert Hinojosa, mestre d’almàssera de Molí Coloma, ha expressat la seva satisfacció pel reconeixement obtingut i ha destacat la filosofia i l’ADN de l’empresa: “Som uns apassionats de l’Oli d’Oliva Verge Extra i aquesta passió ens fa somiadors, perquè tenim una visió creadora i experimentadora.”

Gregal és una mostra de la innovació i l’excel·lència que caracteritzen els productes de Molí Coloma. Elaborat a partir de la varietat Lecciana, una combinació de l’Arbosana catalana i la Liccino italiana, Gregal s’uneix a altres productes destacats de la gamma Olis d’Autor, com la Flor d’oli i el Mestre d’Almàssera, que exemplifiquen l’art del cupatge i la cerca de la perfecció sensorial.